Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.07.2010 10:11 - "Крокодили" обсебиха пазара на секс услугите в Плевен
Автор: bgsever Категория: Новини   
Прочетен: 15464 Коментари: 11 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg


   

“Крокодили” обсебиха пазара на секс услугите в Плевен

   

 

   

Жриците на любовта вече нямат търговски вид, твърдят сводници

 

imageМинка ВИТРИНКОВА

Плевен вече е на път да загуби славата си на града с най-хубавите жени, коментират ценители на женската хубост и плът. Е, по улиците все още можеш да видиш засукани мацки, но ги няма тези, които са готови да изкарат някой лев, възползвайки се от уменията си в леглото, а и що-годе да имат някакъв "търговски" вид, жалва се пред "BG Север" плевенчанин, който от години се занимава със сводничество.

В последния му опит да събере няколко момичета за чужбина, ударил на камък. "Няма! Просто няма! Изчезнаха. Преди с лопата да ги ринеш, мераклийки бол. Не можех да им смогна, а сега... С лупа търся и все на крокодили попадам", отчаяно разказва плевенчанинът. И допълва, че на последния "кастинг" се явили все циганки. "Нямам нищо против ромките, разберете. И те си имат своята ниша, но не вървят на витрините в Амстердам. Миналата година изложих една - полуциганка, полунегърка, викам си, малко по-екзотично изглежда, клиентите ще й се нахвърлят... Нищо подобно не се случи. Направо ме разори", продължава разказа си сводникът.

Заради липсата на свежа и прилична плът бизнесът на нашенеца започнал да запада. И ако преди имал по няколко момичета в Холандия и Белгия, сега, от близо година, в Белгия нямал нито едно.

"Ще се мъча. Сега съм решил от други градове да търся, то щом в Плевен и това западна... Какво му остана на тоя град. А позицията в Холандия не мога да изпусна, това означава да се разделя с бизнеса си и да стана... коминочистач, например", продължава плевенчанинът.

И обяснява, че амстердамските квартали на червените фенери са едни от най-старите и живописни райони на града. Проститутките обикновено плащали около 100 евро за аренда на витрина за няколко часа. На ден една витрина може да се ползва от няколко представителки на най-древната професия.

Амстердам има репутацията на град, в който не е трудно да си намериш любовница за една нощ още от ХVII век, когато Холандия е световна търговска империя. Още тогава инспектор от магистрата е събирал фиксиран данък от всеки дюшек. Дори до формалната си легализация проституцията в квартала не е предизвиквала у властите никакви претенции точно защото е вид градска забележителност. След 2000 година вече интимните услуги се явяват частна инициатива и за тяхното упражняване се плащат данъци.


Материалът е от последния брой на BG Север

 

 


Тагове:   Плевен,   обсебиха,


Гласувай:
9



1. анонимен - Ами, сорри, бате! Ама красивите ...
12.07.2010 12:42
Ами, сорри, бате! Ама красивите жени си намериха по-лесен начин да живеят охолно. Вместо да дават задника си под наем, разбраха, че е по-лесно и по-добре да станат любовници на някоя мутра. И така 2 в 1. Хем, животът им е по-лесен, хем имат горе-долу гарантирани и сигурни доходи, е поне докато на мутрата не й омръзне и не ги смени с друга. Но все пак е къде къде по-добре, отколкото да зависиш от късмета и ако няма клиенти да се чудиш какво да правиш. Така, че баце, или се примири, че само мангалки и изпаднали крокодили приемат предложението ти за работа или си сменяй професията! Последното е за предпочитане, че магистралата не е Амстердам и ако навлезеш в чужда територия, могат да ти се случат доста неприятни неща.
цитирай
2. newlogic - Ужас, Ужас! Хората от какво се жа...
12.07.2010 17:26
Ужас, Ужас! Хората от какво се жалват! Че нямало красиви момичета желаеще да станат проститутки. Това ли са икономическите ресурси на БГ-то?!? Жалка работа.
Ами да започне човека да внася от Бразилия или Тайланд. Щом няма родно, поне внос да има .
цитирай
3. анонимен - Горкия
12.07.2010 18:35
Жив да го ожалиш.
Живея в Амстердам, забележителните мацки в центъра или са българки или ще са русички от славянските страни. Това са 40% от всички, останалите са дебели, дърти или травестити.
За стандартната услуга като цяло започват от 60-70 евро, което е за около 30мин. По-готините взимат повече. Повечето са там по 4-5 дни седмично от 8-9ч докъм 2-3ч. Сметките колко десетки пъти си изплащат наема ги оставям на вас. И това е само от витрините, разбира се ако говорят езици са и компаньонки. Тъжното е че най-вероятно не взимат и половината от заработеното, но за това нямам информация.
цитирай
4. анонимен - Малко и другата гледна точка ...
12.07.2010 19:04
Малко и другата гледна точка

http://wallstreet.blog.bg/novini/2010/07/12/bivsha-v-sliven-vsiaka-vtora-e-prostitutka.575874
цитирай
5. анонимен - Обличай рокля - приятелю
12.07.2010 19:25
Това е моя съвет . Обличай рокля и бачкай - дано бизнеса ти потръгне .
цитирай
6. анонимен - svodnici mrysni
12.07.2010 20:51
toq idiot se jalva che nqmalo krasivi momicheta veche,che nqmal nito edna prostitutka v belgiq...ami malko li sa mu pylnili gushata godini nared.takiva kato nego zaslujavat da gniqt po zatvorite,ako ne i po locho...i na vsichko otgore se strahuva da si smeni ''PROFESIQTA''...takiva kato teb znaqt samo da lejat i da tormozqt momichetata za pari...trqbva mai nqkoi da ti tegli kurshuma
цитирай
7. анонимен - Само за протокола да попитам
12.07.2010 21:06
Това, което го списвате ми намирисва на парцал, а не на вестник. Май сте на-долнопробното съществуващо четиво и никой не би дал стотинка да си купи тази боза, затова я пробутвате тук.
Адски гадна и вкиснала е!
Това не е журналистика, а гадна помия. Колко ли трябва да е изпаднал човек за да си вади хляба измежду говната?

цитирай
8. анонимен - shto be 7MI
12.07.2010 21:14
Polovin Amerikastan ya kara i jivee ot eVane ,drugo niama ,proizvodstvoto go zemaa KITAIZITE.Pomnish li fabrikite i zehchetata pri diktatora TODOR JIVKOV ,edna Ubava bulka i e po lesno da vratne edna svirka otkolkoto da BICHI na struga po 8 chasa na den.Ai nazdrave.
цитирай
9. bgsever - 7. анонимен - Само за протокола да попитам
13.07.2010 10:33
Само за протокола да ти отговоря. Ти погледнал ли си сайта на вестника или си говориш просто ей така, да ти минава времето, докато си вадиш хляба?
:-)
цитирай
10. bgsever - Без цинизми, моля.
13.07.2010 15:22
Коментиращите, особено един, простотията не се толерира в този блог.
цитирай
11. анонимен - боза
26.07.2010 17:25
Прав е колегата - пълна простотия и боза сте! Само дето сте се кръстили вестник ..... Интересува ли ви кой въобще ви чете и защо трябва да ви има на пазара? Кой луд ви дава пари, за да му ги харчите ?
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bgsever
Категория: Новини
Прочетен: 3483888
Постинги: 710
Коментари: 2533
Гласове: 7847
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930