Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.02.2012 15:16 - До месец влиза в съда делото срещу плевенския педофил
Автор: bgsever Категория: Новини   
Прочетен: 3044 Коментари: 1 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 


 

Румен Захариев нагло лъже в интернет и заплашва журналистка

 

Полина ТОНЕВА

"07.02 12:45 - Стоп на платените статии и на заливането с пумия на почтенни хора!

Накратко в телеграфен стил.

В горната статия на Полина ТОНЕВА няма и грам истина. Подчертано се клевети и с какви подбуди засега е неизвестно. Няма и 1 диск с порно и става въпрос за граждани на 18 и 22 години т.е. пълнолетни. До ден днешен няма и повдигнато обвинение, а от пресцентъра на полицията подвеждат, че 300 те диска са с порно, не са, със служебни програми са, като Уиндоус, Линукс и други такива. И нито един, ама нито един диск с порно!!! Запишете си го някъде.

----------------------------

За да се спре полицейския произвол и корупцията в съдебната власт, за която от Европа денонощно алармират.

За да се спре унижаването на истинските журналисти с поръчкови статии реших следното:

Обявявам хонорар от 3 000 лева за адвокат, който има смелостта да заведем дело на въпросната особа Полина ТОНЕВА, като гарантирам, че 95% от написаното в статията е долна лъжа и клевета. Ако не съм прав ще изгубя делото и парите, но ако съм прав (т.е. в статията е 95% лъжа с цел манипулиране на общественото мнение и извличане на финансова изгода) делото ще се спечели лесно и без усилие. Готов съм и да увелича хонорара при нужда, въпрос на личен разговор".

 

Това "творение" е пуснал в блога на "BG Север" Румен Захариев по повод публикацията във вестника "Плевенски педофил действал от шест години". Освен с правописните грешки, то шокира и с абсолютната наглост на "автора". В името на истината ето някои факти за Захариев. Той беше арестуван през миналата година при спецакция. Досъдебното производство срещу него е заради следното:

През периода от лятото на 2007 до август 2011 г. в Плевен, чрез Интернет сайтове за запознанства "Гепи ме" и "Елмаз", Захариев набирал непълнолетни лица - А. М., който през 2007 г. е бил на 14 години, и Ф. М., който тогава е бил на 17 години, да извършват полово сношение, блудствени действия и мастурбация. По същото време Захариев създавал порнографски материали - видеоклипове и снимки с мобилен телефон, негова собственост. Освен това в дома си Румен Захариев държал пистолет и патрони, за които няма разрешително.

Това е информация от плевенската прокуратура. При задържането на Захариев магистратите и полицията дадоха подробна информация, а в дома му бяха открити над 300 диска с порно съдържание, видеокамера, боеприпаси, техника. Румен Захариев се запознавал с момчета от 13 до 18 години в интернет. Канел ги на вечеря. След това умело ги предразполагал към себе си, дори им подарявал техника или играчки. Повечето от децата имат семейства, които обаче са с финансови проблеми. Именно това е използвал педофилът, съобщиха разследващите органи.

При вземането на постоянна мярка през август миналата година Румен Захариев бе посрещнат в съда от група плевенчани, които настояваха за максимално наказание за него. След това мярката на педофила бе променена.

До месец Румен Захариев ще се изправи пред съда като обвиняем по три престъпления от Наказателния кодекс - за принуда към сексуален акт, заради порнографски материали с непълнолетни и незаконно притежание на оръжие. Ако бъде признат за виновен по тези обвинения, Румен Захариев ще получи ефективна присъда и ще лежи зад решетките. Дотогава е свободен да пуска в интернет не само предложения за адвокатски хонорари, но и дори заплахи.


Материалът е от новия брой на BG Север.




Гласувай:
6



1. 4129 - az
03.09.2012 23:37
niama koi da go osadi
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bgsever
Категория: Новини
Прочетен: 3473767
Постинги: 710
Коментари: 2533
Гласове: 7846
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031