Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.02.2012 18:01 - Кой ще се извинява и кой ще плаща?
Автор: bgsever Категория: Новини   
Прочетен: 2160 Коментари: 0 Гласове:
3



Кой ще се извинява и кой ще плаща?

Историята за "милионите" на бившия секретар на община Червен бряг Николай Недков се оказа поредният кьорфишек на държавата, който нарушава човешките права, чест и достойнство. Оказа се, че тази държава освен чрез МВР да те пребие, без да разбираш защо, може и чрез НАП да те изкара икономически бандит и да те постави в положението да обясняваш, че нямаш сестра. Сигурно всеки читател би могъл да си представи как би се чувствал, ако изневиделица не кой да е, а самата държава го обяви за мошеник на едро и го посочи за назидание на неговите сънародници, съграждани, роднини, приятели, колеги. И не всеки честен човек, какъвто се оказва Николай Недков, би издържал такъв резил. Ами ако и той не бе издържал и, не дай боже, му се бе случило нещо здравословно, кой щеше да поеме отговорност и как щеше да се извинява на близките му?

Николай Недков сега е в пълното си право да осъди държавата за нанесените му морални щети (дано да няма други). И кой ще плаща - пак ли ние, данъкоплатците?








“Милионерът” Николай Недков набеден несправедливо от НАП

Оказа се, че ставало въпрос за негов съименик от Тетевен

Бившият секретар на община Червен бряг Николай Недков се оказа набеден от данъчните за "милионер". Твърденията на НАП, че му е правена ревизия, от която станало ясно, че дължал близо 200 000 лв. данъци, излязоха кьорфишек. Бирниците обявиха пред цяла България, че червенобрежанинът е имал 1 850 000 лв. доходи, които укрил и не им платил данъците. Стана ясно, че ревизия наистина била правена, но на негов съименик от Тетевен, който имал строителна фирма.

Както "BG Север" писа в предния си брой, гражданите и длъжностните лица в Червен бряг изразиха сериозни съмнения около милионите на Николай Недков. Той и съпругата му, която е учителка, живеят в наследствена къща, дори нямат собствен автомобил и издържат двама студенти.

"Вече имам документ, че съм "чист". В България има четирима души с моето име. Ще дам пресконференция, на която ще изясним всичко", заяви набеденият Николай Недков. "BG Север"



Материалът е от новия брой на BG Север.

 



Гласувай:
3



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bgsever
Категория: Новини
Прочетен: 3482339
Постинги: 710
Коментари: 2533
Гласове: 7847
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930