Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.01.2012 17:29 - Шефът на филхармонията скри сайта си за секси музикантки
Автор: bgsever Категория: Новини   
Прочетен: 2392 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

Шефът на филхармонията скри сайта си за секси музикантки

 
Вяра Ценова

image

Архивът дава пълна информация за “изпразнения” (вляво) сайт


image

Информацията от интернет страницата, собственост на директора на Плевенска филхармония Евлоги Илиев, мистериозно изчезна от мрежата часове след излизането на публикацията на "BG Север" миналия петък. Както писахме в първия си брой за годината, страницата предлагаше работа на български музиканти в изискани хотели и курорти в екзотични дестинации като Япония, ОАЕ, Сингапур, Китай, Малайзия, Индия, Оман, Йордания, Кувейт, Катар, Тайланд, Шри Ланка. На пръв поглед презентираните кандидатки впечатляваха предимно с физически данни. Като мениджър беше посочена Маргарита Велинова, която уточни, че временно е поела нещата, защото Илиев е доста зает с директорските си задължения, но че работят заедно и е чудесно, ако заинтересованият музикант се срещне лично с него (в сайта има телефон за връзка), за да могат конкретно да се изяснят подробностите.

Оголването на сайта освен че прецаква възможностите на красивите изпълнителки да си намерят доходоносна работа в чужбина, навира в очите и друго съмнение: явно има нещо нередно в историята, щом се опитват да я прикрият. Дори да е за сметка на вероятно нелошата комисионна от пласирането на кандидатите в някоя от екзотичните дестинации. Ние може и да не четем партитури, но знаем, че в интернет нищо не остава скрито. На www.web .archive.org веднага излизат подробности за сайта, независимо че информацията от него е изтрита. И там се появява Евлоги Илиев, със снимка и актуален телефон за връзка, посочен като мениджър на въпросната агенция. На http://who.is/whois/brevispromo.com/ пък се разбира, че сайтът е регистриран през 2007 г. и регистрацията важи до 23 май т. г. Последната му актуализация е от април 2011 г.

При назначаването си за директор Евлоги Илиев е попълвал декларация за конфликт на интереси. Дали е записан сайтът в нея, не можем да кажем. Разбира се, всеки може да регистрира и поддържа интернет страница. Но когато е директор на бюджетна организация и финансовите изгоди от сайта професионално дублират дейността на въпросната организация, съмнението за конфликт на интереси не може да бъде изтрито. Като информацията. Все пак не сме в "1984" на Оруел.

Материалът е от новия брой на BG Север.




Гласувай:
3



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bgsever
Категория: Новини
Прочетен: 3482572
Постинги: 710
Коментари: 2533
Гласове: 7847
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930