Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.01.2012 18:08 - Публикацията след която сайт със секси музиканти беше скрит
Автор: bgsever Категория: Новини   
Прочетен: 1372 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 15.01.2012 18:11


Шефът на филхармонията пласира музиканти в екзотични дестинации 

Вяра Ценова

image

На интересна страница за работа на български музиканти в чужбина попаднахме в интернет пространството. От анонса става ясно, че агенция предоставя музикални услуги за изискани хотели и курорти в екзотични дестинации като Япония, ОАЕ, Сингапур, Китай, Малайзия, Индия, Оман, Йордания, Кувейт, Катар, Тайланд, Шри Ланка. Демо версията на представянето на музикантите също е впечатляваща, що се отнася до снимковия материал. Останалото от промо пакета се предоставя при заявено желание от клиента. Менажерът Маргарита Велинова увери по телефона, че участието в сайта осигурява приятна работа и изкарване на добри пари, като договорите са за от 3 до 6 месеца. За да се включи музикант в промотирането, той трябва да изпрати СV, репертоарен лист и рекламни снимки. Ако няма опит в предлагането на услугите си, може да бъде консултиран как да изведе преимуществата си и да акцентира на продаващите елементи. Пак уточняваме - става дума за музикални изпълнители на пиано, струнни инструменти, групи и солови (вокални) изпълнители.

По-любопитно се оказа, че интернет страницата е собственост на директора на Плевенска филхармония Евлоги Илиев. Велинова уточни, че временно е поела нещата, защото Илиев е доста зает с директорските си задължения.Но че е чудесно, ако заинтересованият музикант се срещне лично с него (в сайта има телефон за връзка), за да могат конкретно да се изяснят подробностите.

Според определеното от закона: "Конфликт на интереси е състояние, при което определено лице има частни и професионални интереси, които не съвпадат или са противоположни. Конфликтът на интереси може да доведе до необективност и пристрастие и да попречи на желанието да се действа съобразно законите, правилата и морала. Често конфликт на интереси се определя като ситуация, в която едно лице е в състояние да използва професионално или длъжностно положение за своя лична облага". Като директор, Илиев безспорно има контакти с доста музиканти. Предполага се, че по-атрактивните като външност биват насочвани към неговия сайт. И че бързата им реализация в луксозен хотел в Далечния Изток е доста добър източник на комисиони за посредника.

Доколко става дума за конфликт на интереси в този случай, могат да кажат компетентните органи.

Материалът е от миналия брой  на BG Север 

а в последния информацията е следната





 




Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bgsever
Категория: Новини
Прочетен: 3482666
Постинги: 710
Коментари: 2533
Гласове: 7847
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930