Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.06.2010 10:21 - Оставка след разговор на четири очи с Цветанов
Автор: bgsever Категория: Новини   
Прочетен: 11091 Коментари: 9 Гласове:
11


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Нова групировка засенчи Куката и Гулянския



Марио Тодоров подаде оставка след разговор на четири очи с Цветанов




Поля ТОМОВА

Зам.-шефът на плевенската полиция Марио Тодоров подаде оставка след разговор на четири очи с вътрешния министър Цветан Цветанов. Това се случи след като на съвещание са разгледани справки от областните дирекции на МВР по повод поредната "инвентаризация" на контингента. В справката от Плевен пишело, че някои от бандитите имали голям потенциал. Според осведомени това била причината Тодоров да бъде "поканен" на разговор с Цветанов, където без мотиви и обяснения му била поискана оставката. След "разговора" и подаването на оставката Марио Тодоров е приет с кардиологични проблеми в болница.

За оставката на Марио Тодоров се заговори още през ноември. След това името му се оказа в тефтера на Красьо Черния. Според други източници обаче причина за оставката на Тодоров са небеизвестните Камен Балбузанов - Куката и Красимир Първанов - Гулянския, с които той не успял да се справи. Тук обаче отново има неясноти. Защото още през 2003 г. Куката и Гулянския са арестувани, след това изправени пред съда. Арестът им бе заради отвличане на малък дилър на дрога. На 11 септември 2003 г. Куката и Гулянския са арестувани на бензиностанция в Плевен и обвинени в отвличане и грабеж. Няколко дни преди ареста те отвличат 20-годишен дилър и го малтретират, защото той си позволил да не се отчита. След ареста прокуратурата обяви, че има всички основания за осъдителна присъда. Тогавашният директор на ОДП - Плевен, Илия Илиев обяви, че задържаните са "основните двигатели на престъпността в Плевен". Впоследствие Камен Балбузанов и Красимир Първанов стигнаха до споразумение с прокуратурата. По друго дело - за хулиганство, двамата отново се споразумяват и присъдата им от година и половина е отменена.

По времето на арестите на Куката и Гулянския шеф на плевенската дирекция е Илия Илиев. Марио Тодоров тогава е началник на РЗ "Полиция". А настоящият полицейски шеф - Светозар Илиев, работи в сектор "Борба с организираната престъпност" в Плевен.

"Справката, която е получил вътрешният министър Цветан Цветанов, е изготвена от всички служби в полицията. Вярно е, че в нея пише за организирана престъпна група за наркоразпространение с двама лидери, по която е започнала работа през второто тримесечие на 2008 г., но това не са Камен Куката и Красимир Гулянския", заяви Светозар Илиев. Така той опроверга твърдения в пресата, според които Тодоров си е заминал от поста заради Куката и Гулянския. Още повече, че от години между Камен и Красимир има разрив и те не работят заедно. Твърди се дори, че Гулянския се е оттеглил изцяло от наркоразпространението. Кои са обаче двамата лидери, цитирани в справката, заради която Тодоров подаде оставка, настоящият полицейски директор не съобщи.



Материалът е от вестник BG север 


Тагове:   очи,   оставка,


Гласувай:
11


Вълнообразно


1. анонимен - срс мвр
03.06.2010 15:06
То и цветанов трябва да подаде оставка за злоупотреба със срс-проследяващ сканиращ оптически електрически лазер от база банкя на данс .Но си трае защото благодарение на него са на власт след като унищожаваха конкуренцията от 20 години.А и курвата сладунка владимирова симеонова от сдвр също е за затвора но герб държи на корумпираните служители който им служат вярно откакто Боклука борисов беше главен секретар.
цитирай
2. анонимен - истината за проекта
03.06.2010 15:52
истината за проекта на istinatazaproekta.bg
цитирай
3. анонимен - 123
03.06.2010 15:56
ОООО,ТИЯ ХОРА СЕ ОТЧИТАТ НА РУМЕН ПЕТКОВ И НИКОЙ НЕ СМЕЕ ДА ГИ ДОКОСНЕ В ГРАДА -ОСОБЕНО ПОЛИЦИЯТА.АКО СТАНЕ НЕЩО С ТЯХ ПОЛИЦИЯТА СЕ ИЗНАСЯ И НЕ ЗНАЕ НИЩО
ТАКА ЧЕ ДЕРЗАЙ ЦВЕТАНОВ.УСПЕХ.ТОВА Е НАИ ГОЛЕМИЯ УЖАС В ТОЯ ГРАД
цитирай
4. анонимен - Защо е това пълно безхаберие?
03.06.2010 16:27
Г-н Цветанов нима не знаете за "УСПЕХИТЕ" на криминално икономическия,кръг ,наместен и управляващ ОД на МВР Сливен ! Защо не разговаряте с един от лидерите заместника ,3 годишния ВРИД щангиста на четири очи да ви разясни някои неща ,а например как групировката с години благоденства ,за сметка на дъщерите и децата на Сливен област!!
цитирай
5. анонимен - Cvetanov ne si vurshi rabotata
03.06.2010 18:20
Cvetanov dokato imash bokluk v redicite ne chakai horata da te haresvat samo populizma ti ostana, nikoi ot nas emigrantite ne te odobrqva ve4e. Chistka i sukrashteniq ne natiskai bg biznesa da plashta neposilni danaci i da reje zaplata za da mojesh ti da hranish 70 000 negramotnici reji na 50 procenta inache si otivash.
цитирай
6. анонимен - То и цветанов трябва да подаде ос...
03.06.2010 19:55
анонимен написа:
То и цветанов трябва да подаде оставка за злоупотреба със срс-проследяващ сканиращ оптически електрически лазер от база банкя на данс .Но си трае защото благодарение на него са на власт след като унищожаваха конкуренцията от 20 години.А и курвата сладунка владимирова симеонова от сдвр също е за затвора но герб държи на корумпираните служители който им служат вярно откакто Боклука борисов беше главен секретар.

Я! Ти се научи,че не е "лазар", а лазер. Прогресираш!
цитирай
7. анонимен - ХА,ХА,ХА,.....
03.06.2010 21:01
БРАВО , 123!!!
НАЙ-СИ ПАДАМ ОТ СМЯХ, КОГАТО НЯКОЙ В ЦЕНТЪРА НА РАЗГОРЕЩЕН ДЕБАТ , ИСТЪРСИ НЯКАКВА ИСТИНА -ТЕЖКА И ГАДНА ,КАТО" КРАВЕШКО ЛАЙНО "И ......ВСИЧКИ ГЛЕДАТ СМАЯНО И СЕ ПАЗЯТ ,ДА НЕ СЕ ОЦАПАТ!!!!

ТОЧНО ТАКА СТАНА,КОГАТО ВОЛЕН СИДЕРОВ, ИЗТЪРСИ ПРЕД ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ,ЧЕ....ЖУРНАЛИСТКАТА В.ВЕЛЕВА Е БИВША ЛЮБОВНИЦА ,НА АХМЕТ ДОГАН!
ЧЕСТНА ДУМА....ТОГАВА ,ЩЯХ ДА ПАДНА ОТ СМЯХ И УДОВОЛСТВИЕ!!!!!!!!!!!!!
цитирай
8. анонимен - anonimen
03.06.2010 21:43
Г-н Министър,моля Ви обърнете внимание и на гр.Сливен ! Какво става със Сливен защо във всички градове сменихте шефовете на районните управления на МВР.Какво става в Сливен?Тия ли са най-можещите?Хората "плачат", а кервана си върви!А сякаш имахте воля?Защо не помислите кои хора прикриват игрите на архиелога и самозван императора Йордан Лечков!Това са най-небеизвестните - шеф на РПУ-Н.Неделчев, зам-шеф на ОДП-Сливен щангиста С.К. и шапката им Чавдар Божурски.И нима е случайно местоположението на базата на Савой клуб в сливенското село Камен относно разкритата афера с алкохола тези дни?Наздраве на Неделчо Неделчев!
цитирай
9. анонимен - ОООО, ТИЯ ХОРА СЕ ОТЧИТАТ НА РУМЕН ...
03.06.2010 22:55
анонимен написа:
ОООО,ТИЯ ХОРА СЕ ОТЧИТАТ НА РУМЕН ПЕТКОВ И НИКОЙ НЕ СМЕЕ ДА ГИ ДОКОСНЕ В ГРАДА -ОСОБЕНО ПОЛИЦИЯТА.АКО СТАНЕ НЕЩО С ТЯХ ПОЛИЦИЯТА СЕ ИЗНАСЯ И НЕ ЗНАЕ НИЩО
ТАКА ЧЕ ДЕРЗАЙ ЦВЕТАНОВ.УСПЕХ.ТОВА Е НАИ ГОЛЕМИЯ УЖАС В ТОЯ ГРАД


Бабината ти трънкина
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bgsever
Категория: Новини
Прочетен: 3481236
Постинги: 710
Коментари: 2533
Гласове: 7847
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930