Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.05.2010 21:12 - Измамници - педофили се разминаха с условни присъди
Автор: bgsever Категория: Новини   
Прочетен: 8025 Коментари: 9 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
За някои събития е редно след време да си спомняме.
Забравени досиета. Следите остават. Архивите са живи



Момчил ИВАНОВ

Само условни присъди за измами и педофилия получиха някои подсъдими от Монтанско. Други бяха одрусани здраво с 10 - 15 години затвор за същото. Окръжният съд в Монтана оправда Кирил Добринов от областния град, който получи над 30 кг кокаин от Венецуела (най-голямата в историята на България пратка наркотик от Южна Америка). Магистратите обявиха, че нямало доказателства, че Добринов е знаел какво получава. Дрогата беше импрегнирана във водолазни костюми, а Добринов обяви, че правел услуга на приятел, който го помолил да получи костюмите и да ги дари на детски спортен клуб по подводни спортове. Същият "приятел" загина в автомобилна катастрофа преди началото на делото.

Условни присъди за неправилно издаване на компенсаторни бонове за стотици хиляди левове получиха от същия съд служители на общинската поземлена комисия в Брусарци. Магистратите не откриха причини да им наложат по-строги наказания.

С условна присъда се размина и 59-годишният пазач на дом за сираци "Милосърдие" в Лом Паци Каменов, който правил секс с малолетна пред очите на другите деца и на възпитателите. Присъдата бе обяснена с чистото съдебно минало на Каменов. За блудство с деца от друг социален дом, но извършено извън него, Ангел Иванов от Берковица бе наказан с 13 годни затвор. Разликата между двамата е тази, че Иванов е бедняк, а Каменов е баща на зам.-председателя на правителствената комисия по етническите и демографските въпроси Лало Пацев.

За шофиране в пияно състояние и без книжка, при което е причинена катастрофа със смърт на дете, Окръжният съд в Монтана даде условна присъда на 18-годишния Мирослав Митев от Монтана. На 7 септември м. г. той взел чужда кола и подкарал компания от три момчета и едно момиче към с. Меляне. Там компанията се веселила с танци и алкохол, а на връщане Мирослав изпуснал завой с повече от 100 км/ч. и паднал в дере на суха река. Виктория Ивова (14 г.) загинала на място, а останалите били ранени. Само с глоба и отнемане на книжката за няколко месеца се размина друг шофьор, който сгазил движещ се по пътя човек. Условна присъда от три месеца и глоба от 100 лв. получи шофьор, опитал се да подкупи полицаи, за да не му съставят акт за превишена скорост в населено място.


 Материалът е от архива на BG север. 



Гласувай:
9



1. анонимен - Монтана
01.06.2010 11:12
Явно съда в Монтана е доста хуманен! Пожелавам на тамошните магистрати да им се случи същото като на горецитираните жертви и да ги съдят техни колеги!
цитирай
2. анонимен - родител
01.06.2010 12:10
ами- на паци каменов му потрошете капачките на колената - и няма да има нужда от условна присъда.
цитирай
3. lado - Нямам думи вече... Поздрави!
01.06.2010 12:21
Нямам думи вече...
Поздрави!
цитирай
4. анонимен - Май никой нищо не знае за съдебната система в гр. Монтана!
01.06.2010 12:25
В Монтана всички дела се гледат въз основа на лични познанства и това "кой на кой е селски". Дела с доказателства по тях се прекратяват, осъдителлни присъди дори за опит за убийство НЯМА, максималното наказание за познатите или роднините престъпници е пробация или подписка. "Съдебната система" там е истински АД и корено се различава от тази в София или други градове в България. Не знам как родителите на Вики могат да се чувстват-при положение,че никой няма да им върне детето, а професията на бащата е полицай, т.е. да хваща престъпниците, а един такъв си е на свобода.
цитирай
5. rpatel - Брей какви милостиви съдии! Усл...
01.06.2010 12:25
Брей какви милостиви съдии! Условна присъда за това, условна присъда за онова... ама ако някой от пострадалите беше техен роднина, дали щяха да са толкова милостиви? И после защо в България никой не го е еня за законите и всеки си прави каквото си иска? Ами като знае, че ще се размине с глоба и с условна присъда за какво да се тревожи. :-((
цитирай
6. анонимен - Колеги педофили, да се подкрепяме!
01.06.2010 12:39
Ние от "Педомини"- българската организация за защита правата на гейовете, травеститите, транссексуалните, педофилите и копрофилите подадохме остра протестна декларация пред главния прокурор. Не са зачетени правата и свободите на педофилите при процеса срещу нашите колеги от Монтана и техните "естествени" нужди са третирани като престъпления. Стига дискриминация!-ние просто сме по-различни! Призоваваме всички колеги педофили, копрофили и некрофили на протестно шествие в София! Искаме пълна легализация на педофилията, проституцията и изнасилванията!- ние обичаме българските деца и го доказваме ежедневно. Имаме подкрепата на СБИ (Съюза на българските изнасилвачи). Напред, колеги!- към демокрация и свободи!
цитирай
7. анонимен - ne sa pedofili a PEDERSIII
01.06.2010 14:25
ne sa pedofili a PEDERSIII
цитирай
8. анонимен - от един бесен пич
01.06.2010 17:26
ми да има един на4ин да знам малко повече информация за тия хора няма да ги има просто те не са за тоя свят да пътуват към следващия наи вече за педофили изнасилвачи педали и такиа боклуци а връзкарите в село монтана винаги ще си ги има и тай ще си бъде в туи кално село всички всичко си знаят кои къв е що е
цитирай
9. smirena - И това нашето
01.06.2010 19:49
ако е правосъдие....Не е съдебна система,а схема
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bgsever
Категория: Новини
Прочетен: 3473492
Постинги: 710
Коментари: 2533
Гласове: 7846
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031