Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.05.2010 21:15 - Брейкърите от "Eфект"
Автор: bgsever Категория: Новини   
Прочетен: 4695 Коментари: 3 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Брейкърите от “Ефект” ошашавиха журито на “България търси талант”



Повече от две години Ники се учел да се върти на главата си




Веселина ИЛИЕВА

Тази седмица три плевен ски момчета от брейк група "Ефект" взривиха публиката на шоуто "България търси талант". Уникалното изпълнение, което един от членовете на журито Любен Дилов-син кръсти стриптийз на глава, шашна всички присъстващи и провокира сексапилната водеща Мария Игнатова също да покаже част от своите прелести, а Хилда Казасян да признае, че това са й любимите участници в шоуто.

Ръководител на групата е момчето с ефектния номер с главата Ники. Той е най-голям - на 24 години. Второто момче също се казва Николай и за да правят разлика между двамата, на него му казвали Нико. Най-малкият носи шантавия прякор Малзера. Няма да казвам как се казва, защото всички така го знаят, заяви шефът на групата. Изтърсакът сега щял да е абитуриент в плевенската професионална гимназия по химични технологии. Именно и защото е все още ученик, той бил принуден да си седи в Плевен и да е отделен от двамата си колеги, които в момента работят като аниматори на курорта Дюни.

До преди няколко месеца работех из плевенските фирми, главно по пицариите, но сега вече направих хобито си и работа - правим шоу на хората, за което и ни плащат, доволен е Ники. Ефектните момчета тренират заедно от близо десет години. Младите брейкъри са наследници на започналата още в началото на 90-те група със същото име. Нейните основатели, най-вече DJ Т Fresh, сега са наставници и учители на гъвкавите танцьори.

Ники признава, че повече от две години са му били необходими, за да усвои до съвършенство номера с въртенето на главата. Казва, че откакто се занимават с брейк, участват на всички състезания за брейкъри, почти винаги заемали и първите места, но това досега не се е забелязвало много, медиите не са го отразявали.

Сега мисля обаче, че с участието ни в "България търси талант" най- ни потръгна, убеден е Ники. За да не нарушава клаузите на договора, който са подписали, забраняващи на участниците да издават предварителна информация преди излъчването на самото предаване, той не иска да говори много за това докъде продължават в шоуто. Издаде само, че след този кастинг са останали 130 души. На следващия щели да ги орежат до 50.

На вашите читатели ще кажа само да гледат живите предавания, които започват на 19 април. Победителят ще бъде определен чрез гласуване с есемеси, сподели единствено за "BG Север"

Ники.


Материалът е от архива на BG север. При използване на част от него, цитирайте източника.  



Гласувай:
8



1. henzelski - Вече знаете,
25.05.2010 12:33
че група "Ефект" завоюваха третото място в "България търси талант", което си е голям успех и за Плевен, нали...;)
цитирай
2. анонимен - гледах ги-възхитителни!
25.05.2010 13:50
браво на тези момчета! много ми харесаха ! а съм на годините на баба им. много свежи.дано имат късмет да се реализират добре.
цитирай
3. анонимен - най-яките брейкъри
26.05.2010 10:47
МОМЧЕТА, БРАВО. вие сте най - яките брейкъри които съм гледала. Освен че танцувате умопомрачаващо, можете да предадете на публиката всякаква емоция и най - вече носите положителен заряд в себе си. Трудността на изпълненията ви и усилията, които сте хвърлили няма да останат без награди. Бъдете търпеливи и упорити. Вие сте БГ Талантите!!!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bgsever
Категория: Новини
Прочетен: 3483654
Постинги: 710
Коментари: 2533
Гласове: 7847
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930